O Nama

Specijalistička stomatološka ordinacija PLURADENT se nalazi u centru Beograda u ulici Bulevar Oslobođenja 77. Do nas možete stiči autobusima 47 i 48 ili tramvajem 9,10,14.

Ordinacija je otvorena 2008 god. Nakon povratka Dr Mihailova iz inostranstva, gde je vodio svoju kliniku vise od 20.god. Ordinacija je opremljena najmodernijim uređajima i pruža sve vrste stomatoloških usluga pro najsavremenijim metodama.

U ordinaciji Vam usluge pružaju:
Dr Duško Mihailov specijalista protetike
Dr Saša Mihailov specijalista oralne hirurgije

Pored navedenih specijalnosti vrhunsko pružanje usluga možete očekivati i u ostalim granama stomatologije o čemu svedoče više od 30 internacionalnih sertifikata. Po potrebi i u dogovoru sa pacijentima moguća je i fakultativna konsultacija eminentnih internacionalnih stručnjaka i profesora fakulteta.

Naš cilj je pružanje kompetentne i stručne usluge svim našim pacijentima. U prvom planu su nam kvalitet i higijena upareni sa ljubaznošcu i poštovanjem pacijenata.

Naša nagrada biće da Vam ponovo vratimo  osmeh na lice i steknemo nove prijatelje naše kuće.

Za naše pacijente iz inostranstva i unutrašnjosti nudimo luksuzan smeštaj u centru grada i mogučnost organizacije razgledanja grada. Tako možete spojiti sanaciju zuba i izradu protetskih  nadoknada sa ugodnim boravkom u Beogradu.

Galerija

Galerija 1