Aktuelnosti

Specijalisticka stomatoloska ordinacija PLURADENT se nalazi u centru Beograda u ulici Bulevar Oslobodjenja 77. Do nas mozete stici autobusima 47 i 48 ili tramvajem 9,10,14.

Ordinacija je otvorena 2008 god. Nakon povratka Dr Mihailova iz inostranstva, gde je vodio svoju kliniku vise od 20.god. Ordinacija je opremljena najmodernijim uredjajima i pruza sve vrste stomatoloskih usluga pro najsavremenijim metodama.

U ordinaciji Vam usluge pruzaju:
Dr Dusko Mihailov specijalista protetike
Dr Sasa Mihailov specijalista oralne hirurgije

Pored navedenih specijalnosti vrhunsko pruzanje usluga mozete ocekivati i u ostalim granama stomatologije o cemu svedoce vise od 30 internacionalnih sertifikata. Po potrebi i u dogovoru sa pacijentima moguca je i fakultativna konsultacija eminentnih internacionalnih strucnjaka i profesora fakulteta.

Nas cilj je pruzanje kompetentne i strucne usluge svim nasim pacijentima. U prvom planu su nam kvalitet i higijena upareni sa ljubaznoscu i postovanjem pacijenata.

Nasa nagrada bice da Vam ponovo vratimo  osmeh na lice i steknemo nove prijatelje nase kuce.

Za nase pacijente iz inostranstva i unutrasnjosti nudimo luksuzan smestaj u centru grada i mogucnost organizacije razgledanja grada. Tako mozete spojiti sanaciju zuba i izradu protetskih  nadoknada sa ugodnim boravkom u Beogradu.